Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δεν πάει Κατάρ ο Στίβεν Τσούμπερ

Ο άσσος της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελβετίας Στίβεν Τσούμπερ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Ομοσπονδίας του στο Κατάρ έπειτα από προσωπική απόφαση!

Ο Ελβετός πήρε μία γενναία απόφαση και θεώρησε πως είναι καλύτερο να θυσιάσει την πρόκληση της κορυφαίας διάκρισης για έναν ποδοσφαιριστή -να αγωνιστεί δηλαδή στην κορυφαία εθνική διοργάνωση με την χώρα του-προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο λόγος που ο Τσούμπερ αποφάσισε να μείνει εκτός είναι για να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Η συγκεκριμένη απόφαση ήρθε στην δημοσιότητα από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με ανάρτηση στο Instagram μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ανέφερε τα εξής:

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%. Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Steven».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ