Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέστερ-Νιούπορτ (3-0): Άνετη νίκη και πρόκριση στους “16”

Η Λέστερ ήταν κυρίαρχη, θα μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ αλλά αρκέστηκε στα τρία και πήρε την πρόκριση για τους “16” του EFL CUP.

Οι “Αλεπούδες” δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αγωνίζονται σε μικρότερη κατηγορία, να πραγματοποιήσουν κάποια καλή ενέργεια, με τις 23 ευκαιρίες (10 σουτ στον στόχο) έναντι 4 (2 σουτ στον στόχο) να φανερώνουν την αγωνιστική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.

Τον “χορό” των γκολ άρχισε ο Τζάστιν στο 44ο λεπτό, όπου με βολίδα εκτέλεσε τον Τάουνσεντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με κατοχή της μπάλας της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, με τον Βάρντι να αυξάνει τον δείκτη του σκορ στο 70′ με μία εξαιρετική κεφαλιά, αφήνοντας χωρίς περιθώρια τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Βάρντι στο 82ο λεπτό σε ένα τετ α τετ, υπογράφοντας την εύκολη νίκη-πρόκριση της Λέστερ στην επόμενη φάση.

Θετική η εικόνα των “Αλεπούδων”, όπου δοκιμάζονται στην τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή των Εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ, με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ εκτός έδρας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ