Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρώτη επίσημη ήττα της ΜΠΑΜ FC! (Video)

ΜΠΑΜ FCA.E. Κρήνης  1-3

Την πρώτη επίσημη ήττα της, έκανε η νεοσύστατη ΜΠΑΜ FC κόντρα στην Α.Ε. Κρήνης για την Β’ φάση του κυπέλου, με σκορ 1-3, αποχαιρετώντας νωρίς τον θεσμό. 

Παρά την μεγάλη στήριξη του κόσμου στο γήπεδο της, η “γιουτιουμπική” ομάδα των τοπικών της Θεσσαλονίκης, δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των νικών της. Οι παίκτες της Α.Ε. Κρήνης μπήκαν πιο ζεστά στον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ, στο 37′, με κεφαλιά του Κυριαζίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ από την δεξιά πτέρυγα . Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους διπλασίασε στο 66′ ο Τζιαλάστρος με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Χολίδη, ενώ η ΜΠΑΜ κατάφερε να μειώσει στο 67′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Χάρης Τάσσος (Madney). Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε για τους φιλοξενούμενους ο Βογατσάς στο 83′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από ανατροπή του μέσα στην περιοχή της ΜΠΑΜ. Καθοριστική, για την ομάδα τους γηπεδούχους, ήταν η αποβολή, με απευθείας κόκκινη κάρτα, του Αντώνη Πάνου στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, για διαμαρτυρίες στον βοηθό.

Η ομάδα του Μανώλη Κωνσταντάρα (προπονητή της ΜΠΑΜ FC), αφήνει πίσω της πλέον το τρελό όνειρο του κυπέλλου και στρέφει το βλέμμα της στην έναρξη του πρωταθλήματος και στον απαιτητικό όμιλο που βρίσκεται μπροστά της. Ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος , για την Ομάδα-Πρότζεκτ του Χάρη Τάσσου (Madney) και Χάρη Μηλιώνη (KarpouziFetaGaming), θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/11) στις 15:00 απέναντι στον Ατρόμητο Αγίας Παρασκευής (3ος όμιλος) και η μετάδοση του θα γίνει live μέσα από το Κανάλι της ΜΠΑΜ FC στο Youtube με την σύμπραξη της ομάδας του Betarades.gr!

 

Ενδεκάδες 

ΜΠΑΜ FC: (Κωνσταντάρας) Χολίδης, Κουρτίδης (Ανδρέου 71′), Δημητρίου, Μάρκο (Αλεφραγκής 86′), Μωυσιάδης, Γκέλης, Παπαδόπουλος (Παπάζογλου 71′), Κυφονίδης (Ποτός 46′), Πάνος (51′ κ.κ.@) , Ταϊτζόγλου, Νικολαΐδης (Τάσσος 54′)

Α.Ε. Κρήνης: (Παπαδόπουλος) Γκουντέλης, Συρόπουλος, Καλογεράς, Μυτελούδης, Μιχαηλίδης, Ντερβισιάδης, Τζιαλάστρος, Καραγκιαουρίδης, Κυριαζίδης (Βογατσάς 67′), Κακουσιός, Εγγονόπουλος

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ