Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το Σούπερ Καπ στο… πιάτο σας – Ξανθή Μισιρλή: «Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι»

Το ποδόσφαιρο Σάλας Γυναικών φοράει τα καλά του για τον σημερινό τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ (20:30).

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Ατρομήτου, η οποία κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Futsal για την σεζόν 2021-2022, αντιμετωπίζει την Κυπελλούχο «Ένωση», η οποία θέλει να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Περιστερίου. Το ματς κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Βασιλικής Αυγουστίνου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Φυσίαθλον» στην Παλλήνη.

Στους ρυθμούς του τελικού κινείται και η αρχηγός του Ατρομήτου Ξανθή Μισιρλή, η οποία μίλησε στα Neaathletika.F και τον Αθλητικό Κόσμο, όπου αναφέρθηκε στην σημασία του τίτλου, στο τι ειπώθηκε πριν το παιχνίδι και τι περιμένει από την σημερινή αναμέτρηση.

1) Θα ήθελα αρχικά να σε ρωτήσω, ποια είναι τα συναισθήματα της ομάδας του Ατρομήτου, που βρίσκεται στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ;

– Ανάμεικτα τα συναισθήματα, καθώς ως πρωταθλήτριες Ελλάδος και σαν σύμβολο τιμής ως προς την εκλιπούσα σύζυγο του προέδρου μας που είναι αφιερωμένο το πρώτο σούπερ καπ Γυναικών, έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω ώστε να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για την κατάκτηση αυτού του τίτλου.

2) Τι σάς έχει πει ο προπονητής, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι;

– Ότι σήμερα παίζουμε για κάτι πολύ σημαντικό, πολύ ανώτερο από μία εφήμερη νίκη ή έναν τίτλο. Παίζουμε για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που έχει “φύγει” και για να κάνουμε χαρούμενο έναν άνθρωπο που είναι δίπλα μας πάντα και μας στηρίζει τον πρόεδρο μας!

3) Θα σταθώ στην στήριξη που ανέφερες. Περιμένετε σήμερα στήριξη από τον κόσμο του Ατρομήτου; Ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί;

– Όπως και την προηγούμενη φορά στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα είχε έρθει κόσμος για να μας εμψυχώσει και να είναι δίπλα μας, το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Παιδιά από την ακαδημία μαζί με τους γονείς τους θα είναι και πάλι κοντά μας για να μάς βοηθήσουν με την παρουσία τους και τη φωνή τους.

4) Τι γνωρίζετε για τον αντίπαλο σας, την Γυναικεία ομάδα της «Ένωση»;

– Αν και γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον αντίπαλο γιατί έχουμε παίξει ήδη αρκετά παιχνίδια μεταξύ μας, σίγουρα μπορεί η μία να αιφνιδιάσει την άλλη καθώς υπάρχουν αρκετές αλλαγές στα ρόστερ και των δύο. Παρόλα αυτά είναι ένας ισχυρός αντίπαλος και πιστεύω θα γίνει ένα παιχνίδι δυνατό με όμορφο ποδόσφαιρο.

5) Είσαι η αρχηγός της Γυναικείας ομάδας του Ατρομήτου. Τι περιμένεις να δεις από τις συμπαίκτριες σου αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό στο σημερινό παιχνίδι;

– Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτριες μου πιστεύω θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό πρώτα απ’όλα για τους λόγους που προανέφερα και μετά για εμάς. Είναι σημαντικό να μην χαθεί η συγκέντρωση μας και από το πρώτο λεπτό του αγώνα να βρούμε τον ρυθμό μας.

6) Τέλος, ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να δώσεις στον κόσμο αλλά και στον ίδιο τον πρόεδρο σας πριν την μεγάλη αναμέτρηση;

– Δεν θα ήθελα να δώσω κάποιο μήνυμα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Υγιές καθαρό και δυνατό παιχνίδι. Νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ