Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστροφή στις επιτυχίες και στην 3η θέση!

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννενα 2-1

Δύο αγωνιστικές χρειάστηκε η ομάδα του Βόλου για να επιστρέψει ξανά στα τρίποντα! Έπειτα από την ήττα με τον Παναθηναϊκό (1-5) και την ισοπαλία στη Λαμία (2-2), σήμερα ο Βόλος κατάφερε να φύγει νικητής από το Πανθεσσαλικό στάδιο επικρατώντας του ΠΑΣ και εδραιώνοντας την εντυπωσιακή του πορεία ισοβαθμώντας με τον Ολυμπιακό στην 3η θέση!!

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Βόλου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο οι επιθετικές τους ενέργειες ήταν ημιτελείς! Απεναντίας η ομάδα του ΠΑΣ φάνηκε ιδιαίτερα απειλητική στο 21ο λεπτό, όταν ο Παμλίδης με ανάποδο ψαλίδι δεν μπόρεσε να βρει την εστία!

Ο Βόλος στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε «φουριόζος» πετυχαίνοντας δύο τέρματα μέσα σε λίγα λεπτά (47’, 55’) με τον Οζέγκοβιτς! Κι ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν το ματς, ήρθε η φάση του 82’ όταν ο Μπάλαν πρόλαβε την έξοδο του Κλέιμαν μειώνοντας σε 2-1 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση! Ο ΠΑΣ έχασε κλασική ευκαιρία ακόμα και να ισοφαρίσει, όμως στο 91’ ο Παμλίδης σημάδεψε το δοκάρι του Κλέιμαν!

Η ομάδα των Ιωαννίνων ύστερα από αυτή την ήττα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία στη 10η θέση.

ΝΠΣ ΒόλοςKλέιμαν, Λούνα, Σιέλης, Άλχο, Μεσκίδα (46’ Νοκέρ), Τσοκάνης (9′ Μεταξάς), Εσκοβάλ, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες (80’ Κούτσιας), Ντέλετιτς (85’ Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86’ Βίκτορ Φερνάντες).
ΠΑΣ ΓιάννεναΑθανασίου, Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Τζίμας (64’ Μπάλαν), Λιάσος, Ροσέρο, Μορέιρα, Παμλίδης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ