Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Με αεροπλάνα και βαπόρια και με τους μάγους στο Κατάρ” η Σενεγάλη!

Κάθε δυνατό μέσο, επιστρατεύει η εθνική Σενεγάλης για να έχει διαθέσιμο τον σούπερ σταρ της, Σαντιό Μανέ, στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ. 

Η ομοσπονδία της Σενεγάλης, ανακοινώνοντας σήμερα το πρωί την αποστολή των 26 “Λιονταριών” της στο Κατάρ, συμπεριέλαβε και τον τραυματία Σαντιό Μανέ, μετά από πολλές πιέσεις στην Μπάγερν Μονάχου. Παρά τις έντονες ανησυχίες του γερμανικού συλλόγου για την μετακίνηση του παίκτη στην Μέση Ανατολή, ο Άλιου Σισέ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Τζούλιαν Νάγκελσμαν!

Η γενική γραμματέας της FIFA, Φατμά Σαμούρα, έκανε ξεκάθαρο ότι θα χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο για την γρήγορη ένταξη του Μανέ στους αγώνες του Κατάρ, ακόμα και μάγοι αν χρειαστεί! Συγκεκριμένα οι δηλώσεις της ήταν οι εξής: “Θα κάνουμε τα πάντα. Θα πάμε σε σαμάνους. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε τρόπο. Περιμένουμε ένα θαύμα. Ο Μανέ πρέπει να είναι στο Κατάρ“.

Στην αποστολή της Σενεγάλης, μαζί με τον Σαντιό Μανέ, θα βρίσκονται και όλα τα μεγάλα αστέρια της, όπως οι Καλιντού Κουλιμπαλί και Εντουάρντ Μεντί της Τσέλσι, καθώς και τον Παπέ Ματάρ Σαρ της Τότεναμ. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα βρίσκεται και ο στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, στον οποίο φαίνεται να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, για την αρχική εντεκάδα, ο Άλιου Σισέ.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Σενεγάλης:

Τερματοφύλακες: Ε.Μεντί, Γκομίς, Σ.Ντιένγκ

Αμυντικοί: Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Σαμπαλί, Τουρέ, Σισέ, Γιάκομπς, Φ.Μεντί

Μέσοι: Γκ. Γκουέι, Κουγιατέ, Ντιατά, Π. Γκουέι, Σαρ, Σις, Ναμέ, Λ.Εντιαγέ

Επιθετικοί: Μανέ, Σαρ, Ντιά, Μπ. Ντιένγκ, Ντιεντχίου, Τζάκσον, Ι. Εντιαγέ

 

 

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ