Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γουέστ Χαμ-Λέστερ (0-2): Ξύπνησε και τώρα κοιτάει… Ευρώπη!

Η “υποβιβασμένη” μέχρι πρότινος Λέστερ, με μία ακόμη νίκη εκτός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στην Γουέστ Χαμ (0-2), πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα και μπορεί να κοιτάει με αξιώσεις τις Ευρωπαϊκές θέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα 2-0 με τέρματα των Μάντισον στο 8΄ (τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 25΄) και Μπάρνς στο 78΄ (μετά από εκπληκτική κάθετη πάσα του Πέρεθ).

Στο 42΄ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ρότζερς να πετύχει ένα ακόμη γκολ, αλλά ο Φαμπιάνσκι κατάφερε να νικήσει τον Τίλεμανς από τα 11 μέτρα διατηρώντας προσωρινά το 0-1.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Λέστερ μετά από τρία χρόνια στην έδρα της Γουέστ Χαμ, χάρη στην οποία “σκαρφάλωσε” στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, αφήνοντας στους 14 τους αντιπάλους της.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ