Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποχαιρέτησε τον Βόλο ο Φερνάντες και εντάσσεται στην Ένωση

Ο Πάολο Φερνάντες αποχαιρέτησε και τυπικά τον ΝΠΣ Βόλο μέσω μηνύματος στα social media και πλέον εντάσσεται στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με την οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου.

Η ΑΕΚ είχε ‘κλείσει’ τον βραχύσωμο Ισπανό μεσοεπιθετικό από τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο έως και το 2027. Η συμφωνία με την ομάδα της Μαγνησίας προέβλεπε την παραμονή του παίχτη στον Βόλο με την μορφή δανεισμού έως και τον Ιανουάριο. Από την στιγμή που ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε και πλέον έρχεται η διακοπή ενόψει του μουντιάλ, ο Ισπανός θα ενταχθεί από τώρα στο ρόστερ της ΑΕΚ και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία για την μίνι-προετοιμασία που θα κάνει ο Αλμέιδα στους παίχτες του ώστε να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη.

Ο Φερνάντες την φετινή σεζόν έχει πετύχει 3 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ σε 13 εμφανίσεις πρωταθλήματος, έχοντας καθοριστική συμβολή στην εξαιρετική πορεία του Βόλου.

Ο ίδιος ο παίχτης έγραψε αναλυτικά στα social media:

“Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους, ήταν χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές εδώ. Ευχαριστώ για όλα τους προπονητές και το επιτελείο που είχα φέτος ενάμιση χρόνο στον σύλλογο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος εδώ μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της! Θα σας παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ