Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεξικό: Αυτά είναι τα 26 μέλη που θα εκπροσωπήσουν τους ”El Tri”

Πριν λίγα λεπτά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας του Μεξικού Gerardo ”Tata” Martino ανακοίνωσε τους 26 ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν το Μεξικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Όπως είχε ανακοινώσει και ο Tata, δεν υπήρξαν πολλές εκπλήξεις. Η μοναδική απουσία με την οποία κάποιοι διαφώνησαν ήταν αύτη του Javier ”Chicharito” Hernandez ο οποίος διανύει μία αρκετά καλή χρονιά με την φανέλα της LA Galaxy. Δύο ακόμα απουσίες για την ομάδα του Μεξικού είναι αυτή του Julian Araujo, ο οποίος είναι συμπαίχτης με τον Chicharito, ο Rodolfo Pizarro, ο οποίος αγωνίζεται στην Monterrey και ο μέσος της Chivas Fernando Beltran. Τέλος, η σημαντικότερη απουσία της εθνικής ομάδας του Μεξικού είναι αυτή του Jesus Manuel ”Tetatito” Corona o οποίος αγωνίζεται στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Porto και αύτη την στιγμή είναι τραυματίας με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στο Κατάρ.

Σημαντικό να αναφέρουμε πως με την φανέλα του Μεξικού θα αγωνιστεί και ο Orbelin Pineda ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ.

Το Μεξικό βρίσκεται στον 3ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Πολωνία στης 22Νοεμβρίου, την Αργεντινή στης 26 Νοεμβρίου και την Σαουδική Αραβία στης 30 Νοεμβρίου

 

Αναλυτικά η εθνική ομάδα του Μεξικού:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Gerardo ”Tata” Martino

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Rodolfo Costa (Club Leon), Guillermo Ochoa (Club America), Alfredo Talavera (FC Juarez),

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Kevin Alvarez (Pachuca), Nestor Araujo (Club America), Gerardo Arteaga (Genk), Jesus Gallardo (Monterrey), Cesar Montes (Monterrey), Hector Moreno (Monterrey), Jorge Sanches (Ajax), Johan Vasquez (Cremonese), Edson Alvarez (Ajax)

ΜΕΣΟΙ: Luis Chavez (Pachuca), Andres Guardado (Real Betis), Erik Gutierrez (PSV), Hector Herrera (Houston Dynamo), Orbelin Pineda (AEK Athens), Carlos Rodriguez (Cruz Azul), Luis Romo (Monterrey)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Roberto Alvarado (Chivas), Uriel Antuna (Cruz Azul), Rogelio Funes Mori (Monterrey), Raul Jimenez (Wolves), Hirving Lozano (Napoli), Henry Martin (Club America), Alexis Vega (Chivas)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ