Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Χ»ωρίς νικητή!

Καλαμάτα – Παναχαϊκή 0-0

Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της SL2 στο δημοτικό στάδιο της Παραλίας, με την Καλαμάτα να υποδέχεται την Παναχαϊκή στο κλασικό Πελοποννησιακό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ισορροπημένο θα λέγαμε ότι ήταν το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες. Η Καλαμάτα απείλησε μόλις στο 8’ με το σουτ του Πασά να μπλοκάρεται δύσκολα στη γωνία από τον Θεοδωράκη! Ακολούθησαν δύο φάσεις για την Παναχαϊκή. Στο 10’ μακρινό σουτ του Λιποράσε παραλίγο να βρει τον στόχο, ενώ στο 20’ το απευθείας φάουλ του Λόρι Κέρι μπλοκαρίστηκε δύσκολα από τον Ταϊρη! Φτάνοντας στο 29ο λεπτό του αγώνα η «Μαύρη Θύελλα» ζήτησε πέναλτι, όταν το σουτ του Πασά φάνηκε να χτυπάει στο χέρι του Λαρέα και να καταλήγει κόρνερ. Ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα χάνοντας καλή ευκαιρία στο 46’ με τον Αρναρέλλη να αστοχεί! Στο 64’ το ανάποδο ψαλίδι του Ρόβα έφυγε άουτ και στις καθυστερήσεις του αγώνα στο 94’ ο Λουπάνο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της Παναχαϊκής! Να σημειώσουμε ότι στο 82’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο μέσος των γηπεδούχων Βασίλης Καραγκούνης. Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο η πατρινή ομάδα έπαιξε περισσότερο συντηρητικά και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μαβινγκά (77′ Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46′ Καραγκούνης), Αναστασόπουλος, Μπόρχες (46′ Τάτος), Αρναρέλλης (77′ Ασαμόα), Ρόβας, Πασάς (83′ Μπενίτες)

Παναχαϊκή: Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (88′ Π.Καρακλάιτς), Τσιάρας, Κέρι (46′ Λινάρδος), Μυτίδης (70′ Αλεξόπουλος), Ν.Καρακλάιτς (73′ Νιλτίνιο)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ