Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ήταν λιοντάρι!

Πανσερραϊκός – Ηρακλής 0-2

Πρώτη φάση στο ματς καταγράφηκε για τους Σερραίους στο 12’ όταν ο Βελλίδης απομάκρυνε το απευθείας φάουλ του Μούργου! Ακολούθως ο Ηρακλής ανέλαβε τα ηνία στο χώρο του κέντρου,  αρχικά απείλησε με το σουτ του Τόμας στο 21’, για να έρθουμε στο 25ο λεπτό όταν ο «Γηραιός» πέτυχε το γκολ με τον Γιουμπιτάνα! Νέα ευκαιρία στο 28’ για τον Ηρακλή με τον Τόμας να σουτάρει και τον Γιαννίκογλου να αποκρούει σε κόρνερ! Μετά το μισάωρο ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει κάποια τελική προς την εστία του Βελλίδη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιουμπιτάνα στο 52’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 0-2 για τον Ηρακλή! Στο 54’ ο Πανσερραϊκός πέτυχε «καθαρό» γκολ, ωστόσο ο επόπτης υπέδειξε οφσαϊντ και το τέρμα ακυρώθηκε! Τα «λιοντάρια» συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σαίντ, με τον Βελλίδη στη μία περίπτωση να κάνει ωραία απόκρουση! Ο Ηρακλής διαχειρίστηκε τη συνέχεια του αγώνα με σωστή τακτική φεύγοντας έτσι από τις Σέρρες με το σπουδαίο διπλό!

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (46′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51′ Ανάκογλου), Σιοφανός (46′ Σαίντ), Θυμιάνης (67′ Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60′ Λιούμης).

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α.Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (90+1′ Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (80′ Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (80′ Μανουσάκης), Τόμας (71′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (90+1′ Κουντουριώτης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ