Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Pep Guardiola: Παραμένει στην City μέχρι το 2025

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Athletic, κάτοικος του Manchester θα παραμείνει μέχρι το 2025 ο Pep Guardiola ο οποίος συμφώνησε για διετή επέκταση του συμβολαίου με τη Manchester City.

Αρχικά το συμβόλαιο θα είναι μονοετές, με τον σύλλογο και τον προπονητή να έχουν την επιλογή να το επεκτείνουν για έναν ακόμη χρόνο. Εάν είτε ο προπονητής είτε ο σύλλογος εκτελέσει αυτήν την επιλογή, αυτό θα σημαίνει ότι ο Ισπανός θα παραμείνει στον σύλλογο μέχρι το 2025.

O Pep κατέφτασε πρώτη φορά στο Manchester το 2016 και από τότε ως προπονητής της Manchester City έχει κατακτήσει 4 φορές την Premier League, 1 Κύπελλο Αγγλίας, και 4 League Cup Αγγλίας ενώ έχει και έναν χαμένο τελικό Champions League του 2019 όταν και έχασε 1-0 από την Chelsea. Και σίγουρα είναι το τρόπαιο που θα κύνηγήσει, καθώς είναι και το αποθημένο τρόπαιο του συλλόγου. Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και είδη από το φετινό καλοκαίρι υπήρχαν συζητήσεις περί νέου συμβολαίου.

Αναλυτικά τον Αύγουστο ο Pep είχε δηλώσει:

”Δεν θα άλλαζα τη ζωή μου εδώ ούτε ένα δευτερόλεπτο.Είναι ήδη επτά σεζόν. Μιλήσαμε με τον σύλλογο. Μέσα της σεζόν, τέλος της σεζόν, θα μιλήσουμε ξανά για το πώς νιώθουμε και θα αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο”.

”Είπα πολλές φορές ότι, αν το θέλουν, θα ήθελα να μείνω περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είμαι σίγουρος”.

Ο Γκουαρδιόλα έχει ήδη περάσει περισσότερο χρόνο στη Μάντσεστερ Σίτι από ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Και πλέον από ότι φαίνεται…θα κλείσει 10ετία στο Manchester.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ