Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφει στο σπίτι του ο Πανδραμαϊκός

Αύριο Σάββατο (26/11) στις 15:00, ο Πανδραμαϊκός θα φιλοξενήσει τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Πέτρος Στόιλας και οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να έχει ουσία το μεγάλο «διπλό» μέσα στο Αγίασμα με αντίπαλο τον Νέστο Χρυσούπολης (1-4), στο οποίο η ομάδα της Δράμας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

 

Μέχρι τελευταία στιγμή ο προπονητής του Πανδραμαϊκού θα περιμένει τους Μπερούκα, Μαχαίρα και Αχαλινόπουλο που είναι αμφίβολοι, ενώ σε δηλώσεις του για την αυριανή αναμέτρηση ανέφερε τα εξής:

«Είναι για εμάς το πρώτο φετινό παιχνίδι στην έδρα μας και η σκέψη μας είναι να
δώσουμε αξία στο διπλό που πήραμε μέσα στον Νέστο, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που ήταν και πέρσι στην κατηγορία, που χτίστηκε τελευταία στιγμή με τα όσα έγιναν. Αυτό ίσως να φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όχι τόσο έτοιμη αλλά πάντα το άγχος είναι αυτό που είναι απρόβλεπτο και δύσκολο, επομένως έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που έχει ενισχυθεί με παίκτες τελευταία στιγμής και θα είμαστε όσο γίνεται πιο
συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε την νίκη».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ