Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοιρασιά για Αγγλία και ΗΠΑ!

Αγγλία – ΗΠΑ 0-0

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ καλό ρυθμό, λίγες ουσιαστικές φάσεις και καθόλου γκολ!

Πρώτη στιγμή για τα «Λιοντάρια» καταγράφηκε στο 10ο λεπτό με το σουτ του Κέιν να κοντράρεται τελευταία στιγμή και την μπάλα να περνάει κόρνερ. Στο 26’ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τους Αμερικάνους όταν ο Μακένι από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή αστόχησε! Με καλή τακτική και ρυθμό συνέχισαν οι ΗΠΑ που έκαναν νέα φάση στο 33’ με τον Πούλισικ να σημαδεύει το δοκάρι του Πίκφορντ! Στο 45’ ήταν η σειρά της Αγγλίας να απειλήσει όμως το σουτ του Μάουντ, απομακρύνθηκε από τον Τέρνερ!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ΗΠΑ αύξησαν την πίεσή τους και περιόρισαν τους Άγγλους σε παθητικό ρόλο για αρκετή ώρα. Μετά το 70ο λεπτό οι αλλαγές του Σάουθγκεϊτ στο χώρο του κέντρου βελτίωσαν την κατάσταση, με την Αγγλία να ισορροπεί το ματς και εν τέλει στο 93ο λεπτό να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, καθώς ο Χάρι Κέιν από θέση βολής εντός περιοχής με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ από την εστία του Τέρνερ!

Αγγλία: Πίκφορντ, Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις, Μπέλιγχαμ (69′ Χέντερσον), Στέρλινγκ (68′ Γκρίλις), Μάουντ, Σάκα (78′ Ράσφορντ), Κέιν

ΗΠΑ: Tέρνερ, Ντεστ (78′ Μουρ), Ζίμερμαν, Ριμ, Ρόμπινσον, Μακένι (77′ Άρονσον), Άνταμς, Μούσα, Γουεά (83′ Ρέινα), Πούλισικ, Ράιτ (83′ Σάρτζεντ)

 

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1)     Αγγλία……….4

2)     Ιράν………….3

3)     ΗΠΑ………….2

4)     Ουαλία………1

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ