Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξέσπασε με ΝΙΚΗ ψυχολογίας!

Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου 3-0

Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος η ομάδα της Νίκης Βόλου σήμερα είχε πολύ καλή απόδοση και με οδηγούς τους επιθετικούς της (Μιράντα και Σιαφά) πήρε το πρώτο της τρίποντο και μαζί με αυτό την ψυχολογία για το επερχόμενο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας!

Οι φάσεις του αγώνα:

10’ GOAL 1-0: Όμορφη σέντρα του Παναγιωτίδη από τα αριστερά και ο Όσκαρ Σιαφά με καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τη Νίκη!!

25’ Σε θέση βολής βρέθηκε ο Μιλούνοβιτς το πλασέ του οποίου πέρασε λίγο άουτ!

38’ Σε αντεπίθεση της Νίκης ο Σιαφά πέρασε στο σπριντ τον Πατί, ο στόπερ του Απόλλωνα τον ανέτρεψε στο ημικύκλιο της περιοχής και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα!

40’ GOAL 2-0: Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Μιράντα που νικάει τον Πίτκα γράφοντας το 2-0 για τους κυανόλευκους!

45’ Πρώτη τελική για τους φιλοξενούμενους αλλά το σουτ του Αμπουντού έφυγε άουτ!

49’ GOAL 3-0: Ο Μιράντα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανεβάζει τον δείκτη του σκορ υπέρ της Νίκης!

56’ Νέο σουτ του Μιράντα με υπερένταση αποκρούει ο Πίτκας σε κόρνερ!

71’ Κεφαλιά του Σιαφά μπλοκάρει ο Πίτκας!

73’ Κλασική ευκαιρία για τη Νίκη όταν ο Μιράντα με σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, ωστόσο ο Ντιαλόσι πάνω στη γραμμή απομάκρυνε!

94′ Tέλος του αγώνα

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Δεληζήσης (79’ Κριμιτζάς), Ανδρέου, Τοπαλίδης, Παναγιωτίδης (65’ Δημητρίου), Κυριακίδης (74’ Μέτσε), Τσουκαλάς, Μιράντα (74’ Μπάλλας), Μιλούνοβιτς (65’ Γαβριηλίδης), Σιαφά

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Πατί, Μουμίν, Φράγκος (78’ Εσαλό), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκος, Καλογέρης, Αραβίδης (40’ Ντιαλόσι), Αμαραντίδης, Λαμπίρης (27’ λ.τ. Δαλιανόπουλος)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ