Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (0-3): Νίκη και στο χορτάρι αλλά και στην εξέδρα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕ Λεμεσού με 3-0 στο δεύτερο φιλικό του στην Κύπρο.

Ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» με το… καλημέρα, βγάζοντας κέρδος από μία ακόμη συνεργασία των παικτών του, με τον Σβαμπ να περνάει υπέροχα την μπάλα, βλέποντας τον Σάστρε να κάνει κίνηση στον χώρο. Ο Ισπανός, επωφελούμενος και από το γλίστρημα του Τζάλμα, γύρισε προς τον Αουγκούστο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 10′.

Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ κατέγραψε τον έκτο διαφορετικό σκόρερ του επί κυπριακού εδάφους και πάλι από συνεργασία, με τον Νάρεϊ να «σερβίρει» από τα δεξιά και τον Ολιβέιρα να νικά τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ Λεμεσού με κεφαλιά για το 2-0.

Στο 73’ ο Μπίσεσβαρ βρήκε δίχτυα και πέτυχε το 0-3. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός είχε σημειώσει γκολ και στο 4-1 επί της Ασντόντ. Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει στο 54’ το πέτυχε σ’ αυτή τη φάση και με ωραία λόμπα «κρέμασε» τον Κυριάκου για το 0-3.

Το επόμενο ραντεβού του Δικεφάλου στην Κύπρο είναι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Δευτέρα (5/12, 18.00) με τον Άρη Λεμεσού, στο τρίτο και τελευταίο φιλικό πριν την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου)

Α΄ημίχρονο: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης Ρ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας. Ολιβέιρα.

Β΄ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Τσαούσης (Σελιμάει 76′), Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Σβαμπ (Κούρτιτς 61′), Φ. Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Μπράντον Τόμας.

ΑΕΛ (Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσάνικλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ