Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το ντέρμπι η ΑΣΑ, νοσεί η ΝΙΚΗ!

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου 1-0

Θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου διεξήχθη σήμερα στο ουδέτερο γήπεδο της Λάρισας και συγκεκριμένα στο «AEL FC ARENA».

Κυρίως παιχνίδι κέντρου παίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα της Καρδίτσας να έχει ελαφρώς την υπεροχή. Στο 18’ ο Τσβετάνοφ βρέθηκε απέναντι από τον Μπάγιτς ωστόσο του έφυγε το κοντρόλ την τελευταία στιγμή! Στο 29’ ο Παναγιωτίδης εκτέλεσε όμορφα το φάουλ, με τον Ροχάνο να πιάνει την κεφαλιά και τον Γκέκα να αποκρούει σε κόρνερ! Νέα ευκαιρία για τη Νίκη στο 36’ με τον Γαβριηλίδη αυτή τη φορά μόνος από την μικρή περιοχή να πιάνει αδύναμη κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του Γκέκα! Στο 42’ ήρθε το γκολ για την ΑΣΑ, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Γκόλιας εκμεταλλεύτηκε τη λάθος τοποθέτηση των κυανολεύκων και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0!

Σε χαμηλό τέμπο κινήθηκαν οι ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες της Αναγέννησης από τη μία να κλείνουν τους χώρους για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ και από την άλλη τη Νίκη να προσπαθεί να πιέσει για την ισοφάριση. Στο 59’ ο Κάσσος έκανε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Γκέκας. Στο 61’ το σουτ του Βερνάρδου εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Μπάγιτς. Νέα κεφαλιά για τη Νίκη στο 75′ με τον Μιλούνοβιτς να αστοχεί! Στα εναπομείναντα λεπτά υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις και δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας (25’ λ.τ. Γκόλιας), Κοζορώνης (69’ λ.τ. Αθανασιάδης), Λαγός, Ριέρα (80’ Γιάκος), Βερνάρδος, Μπάλλας, Τσβετάνοφ (80’ Αλιατίδης)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (67’ Μορέιρα), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κάσσος, Μιράντα, Ροχάνο (46’ Μιλούνοβιτς), Σιαφά

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ