Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποδόσφαιρο Γυναικών: «Διπλό» στον Βόλο

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women’s Football League καθώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Βόλο με 1-2, στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που τελικά κατάφερε να κάνει το 3Χ3.

Η έναρξη του αγώνα βρήκε το Βόλο 2004 να προηγείται από το πρώτο κιόλας λεπτό, αλλά άμεση ήταν και η απάντηση από τον Δικέφαλο, με τη Χαλατσογιάννη στο 3′ να κάνει το 1-1 και οι δύο ομάδες στη συνέχεια προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ, αλλά το ημίχρονο τις βρήκε ισόπαλες 1-1.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ και τελικά στο 65, η Καλέση ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα, καθώς μετά από σέντρα της Ακίντα, ακολούθησε την πορεία της μπάλας και έκανε το 1-2 για τον Δικέφαλο. Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεσε και οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, με τις «ασπρόμαυρες» να παίρνουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατά είναι απέναντι στον Άρη, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη (89’ Τουρετζόγλου), Δοϊρανλή, Μπασούρη, Μήτκου, Καλέση, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Βαρδαλή (85’ Κατσάνου), Γιαννακά και Ακίντα (77’ Καλιεντζίδου).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ