Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στίβος: 1η θέση στη Μαγνησία η ΝΙΚΗ και 2η στη Θεσσαλία!

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου συνεχώς κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και σταδιακά καθιερώνεται στους μεγάλους συλλόγους στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΓΑΣ, η Νίκη ανέβηκε στην 32η θέση της βαθμολογίας  ενώ πέρσι βρισκόταν στην 50η! Δηλαδή μέσα σε έναν χρόνο σημείωσε άνοδο 18 θέσεων!!

Επίσης το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με τις διάφορες επιτυχίες της στο νομό Μαγνησίας κατέχει την 1η θέση, ενώ σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας κατέχει την 2η θέση!

Οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας προέβησαν στις παρακάτω δηλώσεις:

Π. Παρασκευόπουλος:

«Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογός μας βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Για εμάς αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση κι επιτυχία, ο σύλλογος να καταφέρνει να βρίσκεται στα πρώτα σωματεία σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο χάρτης των σωματείων που πρωταγωνιστούν έχει διαφοροποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Παραδοσιακά σωματεία έχουν δώσει τη θέση τους σε συλλόγους από την περιφέρεια και αυτό δείχνει τη βαρύτητα που δίνεται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στον στίβο οι αθλητικοί σύλλογοι αλλά και η απήχηση που έχει στη νεολαία ο στίβος».

Αποστ. Βλαχάβας:

«Πέρυσι ήμασταν ενθουσιασμένοι που είχαμε μπει στην 50άδα. Φέτος ανεβήκαμε ακόμη πιο ψηλά, ανάμεσα σε σωματεία που έχουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό αθλητών κι αθλητριών. Αυτό σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που ξεκινά από τις ακαδημίες και αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς που γίνεται από όλους από τον σύλλογο, από τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες σε μία απαιτητική διαδικασία όπως αυτή του πρωταθλητισμού».

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ