Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα «κλειδιά» στον Καραϊσαρίδη

Εποχή Γιώργου Καραϊσαρίδη στον Εδεσσαϊκό, ο οποίος αντικαθιστά τον Αλέκο Κούρτογλου και αναλαμβάνει τους «πράσινους» από την 7η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

 

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος προπονητής του Εδεσσαϊκού είπε τα εξής:

«Βρίσκομαι εδώ κατανοώντας πλήρως τι σημαίνει Εδεσσαϊκός για μένα. Εξάλλου είναι η ομάδα που ξεκίνησα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Είναι ακόμα σχετικά νωρίς, αλλά χρειαζόμαστε σίγουρα σκληρή δουλειά, πειθαρχία, ταπεινότητα, προγραμματισμό και όραμα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό με γερές βάσεις όχι μόνο για φέτος αλλά και για τις επόμενες χρονιές. Σίγουρα ο προκάτοχος μου έχει αφήσει ήδη ένα πολύ καλό έργο. Ο Εδεσσαϊκός είναι μια ιστορική ομάδα με απόλυτο σεβασμό στο Πανελλήνιο και εγώ από την πλευρά μου θέλω να φανώ αντάξιος στην ιστορία του Συλλόγου».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Εδεσσαϊκός με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καραϊσαρίδη.

Ο νέος τεχνικός των Πρασίνων είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στην Αυστραλία στην ομάδα NPL HEIDELBERG UNITED(Μέγας Αλέξανδρος),ενώ την περσινή χρονιά είχε ενταχθεί στο τεχνικό team του Αλμωπού.

Σαν ποδοσφαιριστής ο Γιώργος Καραϊσαρίδης άνηκε στην χρυσή φουρνιά της Α’ Εθνικής του Εδεσσαϊκού έχοντας μεγάλη καριέρα και στις ομάδες της Καλαμάτας, της Καβάλας, του Πανιώνιου, του Αθηναϊκού και της Κέρκυρας.

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού καλωσορίζει ένα δικό της παιδί και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ