Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το σύνδρομο της άδειας καράφλας

Όπως γίνεται σαφές και από τον τίτλο και την κεντρική φωτογραφία του άρθρου μας, θα ασχοληθούμε με τον Τζιάνι Ινφαντίνο επιμένοντας καραφλά για δεύτερο συνεχόμενο θέμα σήμερα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι μια απλή καταγραφή ενός γεγονότος αυτό που θα γίνει στη συνέχεια.

Και δεν θα είναι μια απλή καταγραφή, διότι δεν μπορούμε να βλέπουμε το άθλημα που αγαπάμε να καταστρέφεται και εμείς απλά να μεταφέρουμε την “μακάβρια” είδηση ατάραχοι. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται από τον πρώτο καιρό του Ινφαντίνο στον προεδρικό θώκο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Τότε που ο δαιμόνιος Ιταλός άρχισε να εκπονεί ένα – ένα τα ρηξικέλευθα σχέδια του για το μέλλον του ποδοσφαίρου και των διοργανώσεων του. Διαβάζοντας την παραπάνω πρόταση δεν θα βρειτε κάτι κακό και ούτε εδώ θα μπορέσετε να διακρίνεται εύκολα το που εδράζεται η ταραχή μας. Η απάντηση όμως θα δοθεί εδώ και τώρα και μάλιστα ξεκάθαρα. Ο εκνευρισμός μας λοιπόν πηγάζει από το γεγονός πως ο “αγαπητός” κύριος Ινφαντίνο έφτασε στο σκοτεινότερο σημείο του άδειου κεφαλιού του και μετά το Μουντιάλ του Κατάρ αποφάσισε και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με 32 ομάδες από το 2025.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Μαρόκο από τις 1 έως τις 11 Φεβρουαρίου του 2023, αλλά και τη διοργάνωση διεθνών φιλικών ανάμεσα σε τέσσερεις ομάδες και ο θεσμός θα ονομάζεται World Series και θα λαμβάνει χώρα κάθε Μάρτιο.

Όπως βλέπετε το ποδόσφαιρο χάρη κυρίως των συμφερόντων αντί να βαδίζει στοκ δρόμο της εξέλιξης ππεερππατα με γοργούς ρυθμούς ττη λεωφόρο της καταστροφής και χάνει μέρα με τη μέρα κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά που το έκαναν διαχρονικά αξιαγάπητο.

Not bad Gianni!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ