Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέστερ: Να πάρει την πρόκριση πριν την νέα χρονιά!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Καραμπάο Καπ απέναντι στην Μίλτον Κέινς Ντονς (21:45).

Η Λέστερ έκανε ένα θλιβερό ξεκίνημα στη σεζόν και βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ στα μέσα Οκτωβρίου. Οι φήμες που ήθελαν τον Μπρένταν Ρότζερς εκτός ομάδας, ήταν πολλές.

Όμως, πριν από την παύση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι “Αλεπούδες” ξεκίνησαν να αλλάζουν τα πράγματα. Ένα σερί τεσσάρων νικών σε πέντε παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, τους έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού και τους “εκτόξευσε” στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακόμη, η Λέστερ έκλεισε επίσης τη θέση της στον τέταρτο γύρο του Καραμπάο Καπ, ξεπερνώντας στα πέναλτι την Στόκπορτ, ενώ στον επόμενο γύρο πέρασαν το εμπόδιο της Νιούπορτ. Σήμερα ψάχνει την νίκη που θα της εξασφαλίσει τη θέση της στα προημιτελικά της διοργάνωσης, για πέμπτη φορά τις τελευταίες έξι σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, για την Μίλτον Κέινς Ντονς είναι μια δύσκολη σεζόν μιας και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού της League One μετά από 21 αγώνες. Η ομάδα απομάκρυνε με συνοπτικές διαδικασίες τον προπονητή Λίαμ Μάνινγκ την περασμένη εβδομάδα καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος της κακής αγωνιστικής χρονιάς, με τον Ντιν Λέβινγκτον να είναι προσωρινός.

Το μοναδικό θετικό στοιχείο που μπορεί να παρουσιάσει στο σημερινό παιχνίδι η Ντον, είναι το γεγονός ότι έχουν παίξει τουλάχιστον επτά παιχνίδια από την τελευταία φορά που η Λέστερ αντιμετώπισε αντίπαλο για ένα επίσημο παιχνίδι. Αυτό θα μπορούσε να δώσει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την ετοιμότητα του αγώνα, αν και οι “Αλεπούδες” θα είναι πιο φρέσκες, μιας και ο χρόνος που έχουν πάρει αλλά και η σωστή μίνι προετοιμασία στο Άμπου-Ντάμπι είναι βασικοί πυλώνες για την συνέχεια της φετινής σεζόν.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ