Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μοιρασιά στη Τρίπολη

Όπως στο ματς του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό έτσι και σήμερα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στην ισοπαλία παίρνοντας αμφότερες από έναν βαθμό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σε τροχιά Play Off παραμένουν οι Βολιώτες.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Ηρακλή Μεταξά να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και να χάνουν τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Σίτο ο Μπενίτο έπιασε τη γυριστή κεφαλιά αλλά ο Κλέιμαν και το οριζόντιο δοκάρι έσωσαν την εστία των φιλοξενουμένων. Στο 7ο λεπτό ο Κρεσπί βρέθηκε σε θέση βολής αλλά και πάλι ο Κλέιμαν με μία γρήγορη αντίδραση απομάκρυνε το κίνδυνο από την εστία του. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και στο 17ο λεπτο βρήκαν τη πρώτη τους καλή ευκαιρία με τη κεφαλιά του Νοκέρτ η οποία πέρασε άουτ. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία και έτσι το 0-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Βόλου ήταν αυτή που βρήκε τη πρώτη καλή στιγμή όταν ο Νοκέρτ έπιασε το διαγώνιο σουτ αλλά ο Παππαδόπουλος είχε απάντηση. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο 55ο λεπτό απάντησαν με μία τεράστια ευκαιρία που χάθηκε από τον Μπαρτόλο ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν. Στο 70ο λεπτό και πάλι ο Αστέρας ήταν αυτός που απείλησε αυτή τη φορά με το Τιλίκα το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Στο 76ο λεπτό ο Τιλίκα βρήκε δίχτυα μετά από πάσα του Μπαρτόλο, ωστόσο ο Αργεντίνος ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ ακυρώθηκε. Μέχρι το τέλος του ματς δεν σημειώθηκε κάτι άλλο σημαντικό και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τζοβάρα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (87’ Μπερτόλιο), Σίτο (65’ Γκαρτνάφσκι), Κρέσπι (65’ Μπαράλες), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Αλχο, Ουές Αμπντούλ Ραχμάν, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67’ Πίρινεν), Μπαριέντος,. Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Ντέλετιτς, Νόκερτ (72’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ