Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έντσο Φερνάντεζ: Σίριαλ με σφραγίδα Μέντες

Το Μουντιάλ μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά ο “ομφάλιος λώρος” μαζί του δεν έχει ακόμα κοπεί κυρίως λόγω του περίφημης αναζήτησης της νέας ποδοσφαιρικής στέγης του Έντσο Φερνάντεζ.

Ο μέσος της ‘”αλμπισελέστε” που πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του πολυπόθητου για τη χώρα του και τον ίδιο Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρίσκεται εδώ και κάποιες εβδομάδες στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος χάρη και στο εξαιρετικό τουρνουά που έκανε. Για αυτό το λόγο η “υπόθεση” του έχει περάσει πια στα χέρια του Ζόρζε Μέντες.

Ο ξακουστός Πορτογάλος μάνατζερ, που μυρίστηκε έξτρα έσοδα από την περίπτωση του Φερνάντεζ, δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και έτσι αναμείχθηκε σε αυτή προσθέτοντας το δικό του “αλατοπίπερο”, αφού έφερε μαζί του και δύο προτάσεις για τον νεαρό Αργεντίνο, οι οποίες μάλιστα πληρούσαν και τη βασική προϋπόθεση παραχώρησης του από την Μπενφίκα όπου ανήκει τώρα.

Γνωστή βέβαια έγινε μόνο η πρόταση της Τσέλσι που αγγίζει τα 130 εκ.€ και τοποθετεί τους “μπλε” σε περίοπτη θέση σχετικά με τη διεκδίκηση του νεαρού ποδοσφαιριστή των “αετών” της Λισαβόνας που δε μπορούν παρά να χαμογελούν πλατιά για την εξέλιξη που παίρνει η καριέρα του ανερχόμενου ταλέντου που προ ολίγων μηνών έφεραν στη “γηραιά ήπειρο” από το Monumental και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Έντσο Φερνάντεζ είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Λίβερπουλ, η οποία όμως δεν απέκτησε ποτέ επίσημη μορφή και τελικά φαίνεται πως ναυαγεί. Τέλος, είχε γίνει δέκτης προτάσεων που κάλυπταν τη ρήτρα των 120 εκ.€ που του έχει τοποθετηθεί τόσο από τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και από την “άσπονδη εχθρό” και συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά όπως όλα δείχνουν και αυτές έχουν περάσει σε δεύτερο πλάνο δημιουργώντας έτσι ένα ομιχλώδες τοπίο γύρω από τις επικείμενες εξελίξεις.


Σημ: Η πρόταση της Τσέλσι πέραν του ότι είναι μεγαλύτερη της ρήτρας που έχει θέσει η Μπενφίκα στον Έντσο Φερνάντεζ, αφορά και την αξιοποίηση του από τους “μπλε” του Λονδίνου από την αρχή της νέας χρονιάς και όχι από τον Ιούνιο του 2023 όπως προβλέπεται στις υπόλοιπες προτάσεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ