Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βόλεϊ Ανδρών: Η πρόκριση περνάει από το Παλατάκι

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, στα πλαίσια της ρεβάνς των προημιτελικών του Λιγκ Καπ (21:30, ΕΡΤ 3).

Το τέταρτο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του League Cup «Νίκος Σαμαράς» βρίσκει απόψε κάτοχο με την πρόκριση να είναι «ανοικτή» καθώς στον πρώτο αγώνα ο κάτοχος του τίτλου, Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-2 σετ στο κλειστό του «Αγίου Θωμά». Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα πάρει σήμερα «καθαρή» νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ θα προκριθεί στους ημιτελικούς όπου ήδη περιμένει ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων.

Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει 3-2 σετ θα προκριθεί εκείνος με τις δύο νίκες. Εάν ο ΠΑΟΚ νικήσει 3-2 σε θα παιχτεί έξτρα «χρυσό» σετ 15 πόντων για να κριθεί η πρόκριση στον β’ προημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena, που αναμένεται κατάμεστο.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ για το πρωτάθλημα. To League Cup «Νίκος Σαμαράς» είναι το τρόπαιο που δεν έχει κατακτήσει ακόμα ο ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιόσκο Μιλενκόσκι, ο οποίος θα έχει κανονικά στη διάθεσή του και τον Βραζιλιάνο κεντρικό, Κόστα, δήλωσε στον ΑΣ:

«Μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι. Αγωνιζόμαστε απέναντι στον περσινό πρωταθλητή και κάτοχο του Λιγκ Καπ. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά εννοείται πως ελπίζουμε σε θετικό αποτέλεσμα, ειδικά με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, το οποίο ήταν 3-2 κατά μας, αλλά θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Πιστεύω πως αν διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, θα κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους, με μία καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα!».

Ενώ ο Καναδός πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Μπρέτ Ουόλς δήλωσε:

«Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, ειδικά όταν αυτό παίζεται στο Παλατάκι. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν που θα υποδεχτούμε τον Παναθηναϊκό, και περιμένουμε την στήριξη από τον κόσμο μας. Ελπίζουμε να αφιερώσουν ένα μέρος των εορτών τους σ’ εμάς και να έρθουν να μας υποστηρίξουν στο γήπεδο μας. Πρέπει να κερδίσουμε, και σε αυτό έχουμε αφοσιωθεί όλο αυτόν τον καιρό».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ