Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Του πάει άραγε το μπλε;

Η ιστορία της μεταγραφής του Έντσο Φερνάντεζ καλά κρατεί και οι προορισμοί του όλο αλλάζουν.

Ο μέσος της “αλμπισελέστε” έχει εξελιχθεί τις τελευταίες δυο εβδομάδες “σε μήλο της Έριδος” για κάποιες από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομαδες. Η Λίβερπουλ, η Σίτι, η Γιουνάιτεντ και εν τέλει η Τσέλσι είναι οι κυριότερες διεκδικήτριες της υπογραφής του. Όμως η Μπενφίκα αντιστέκεται ακόμη σθεναρά έχοντας θέσει κάποιες προϋποθέσεις από τις οποίες προσδοκά να επωφεληθεί.

Οι “αετοί” της Λισαβόνας δεν θα υποχωρήσουν όσες συζητήσεις και αν κάνουν αν η προσφορά που θα δεχθούν δεν ξεπερνά τα 120 εκ.€ που αποτελούν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Φερνάντεζ. Μάλιστα φαίνεται πως για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον περισσότερων “μνηστήρων” για τον παίκτη τους, τον δελεάζουν με αυξήσεις στο μισθολόγιο του.

Βέβαια η Τσέλσι καραδοκεί με μια πολύ καλή προσφορά που καλύπτει και την βασική προϋπόθεση της ρήτρας που προαναφέραμε φτάνοντας τα 130 εκ.€. Παρά ταύτα η μεταγραφή του νεαρού απροσδόκητου αστέρα στους μπλε δεν έχει κλείσει ακόμα καθώς δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη “φόρμουλα” αποπληρωμής του ποσού που υπόσχεται η ομάδα του Τοντ Μπόελι. Ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο συζητούν οι δύο ομάδες και δεν πρόκειται να αποτελέσει όπως, αυτή τη στιγμή φαίνεται, σημαντικό εμπόδιο στο δρόμο της επίτευξης της συμφωνίας.

Καταλήγοντας, ένα είναι το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα που προκύπτει από την υπάρχουσα κατάσταση και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο Έντσο Φερνάντεζ σύντομα θα αγωνίζεται πολύ σύντομα στην Premier League.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ