Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γκέλα ολκής για την Μπάρτσα! (Video)

Με το χειρότερο τρόπο επέστρεψε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της η Μπαρτσελόνα, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει στο «Καμπ Νόου» την Εσπανιόλ, η οποία βρισκόταν στην προτελευταία θέση της La Liga πριν από αυτήν την αναμέτρηση.

 

Αυτό το 1-1 στο ντέρμπι της Καταλωνίας ευνόησε φυσικά την Ρεάλ Μαδρίτης, που πλέον συγκατοικεί στην κορυφή με την Μπάρτσα, έχοντας 38 βαθμούς σε 15 αγώνες. Από την άλλη πλευρά η Εσπανιόλ έφτασε τους 13 πόντους και ανέβηκε στην 16η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάρκος Αλόνσο στο 7ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Χοσέλου στο 73′, ενώ αξιοσημείωτο στο ματς ήταν οι 14 κίτρινες κάρτες, αλλά και οι δύο κόκκινες (μία για κάθε ομάδα).

 

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (82′ Μπαλντέ), Κρίστενσεν, Αλόνσο, Άλμπα, Γκάβι (52′ Μπουσκέτς), Ντε Γιονγκ (83′ Κούντε), Πέδρι, Ραφίνια (62′ Ντεμπελέ), Λεβαντόβσκι, Φάτι (62′ Τόρες).

Εσπανιόλ: Φερνάντεθ, Χιλ (90′ Σάεθ), Γκόμεθ, Καμπρέρα, Ολίβαν (90′ Βιδάλ), Σόουζα, Καλέρο (57′ Εξπόσιτο), Ριμπάουντο (57′ Πουάδο), Νταρντέρ, Μπρέθγουεϊτ (86′ Μπούλιφ), Χοσέλου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ