Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Κριστιάνο και το μεγάλο ψέμα

Έχουμε φτάσει πια στα “χασομέρια” του 2022 και όπως φάνηκε δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Αλ Νασρ ώστε να πυροδοτήσουν τη “βόμβα” της συνεργασίας τους.

Ο Πορτογάλος είναι πια με κάθε επισημότητα παίκτης των Αράβων διαψεύδοντας έτσι την πεποίθηση που ο ίδιος με τα λόγια και τις πράξεις του δημιούργησε. Επιπρόσθετα, επιβεβαίωσε τους haters που έλεγαν ότι δε μπορεί πια δείχνοντας τους ότι εκτός από εγωισμό έχει και αντίληψη.

Η άρνηση του Κριστιάνο περί μεταγραφής στη Σαουδική Αραβία κατά τη διάρκεια της “εκρηκτικής” του συνέντευξης στον Πιρς Μόργκαν δύο μήνες πριν.

Πάμε όμως τώρα και στον κύριο λόγο που ο Ρονάλντο έδωσε τελικά τη συγκατάθεση του σε μια τέτοιου είδους είδους μεταγραφή. Αυτός δεν είναι άλλος από το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Διότι μπορεί ο Πορτογάλος να έχει αρκετά χρήματα για να ζει άνετα για καιρό αλλά και τα χρήματα των Σαουδαράβων είναι τόσα που δεν μπορεί κάποιος εύκολα να τα αγνοήσει και να τα απαρνηθεί. Βέβαια είναι γεγονός πως μια τέτοια μετακίνηση δεν αποτελεί και τον καλύτερο επίλογο για την πλούσια καριέρα του Πορτογάλου υπεραστέρα.


Ακολουθούν αναλυτικά τα εξωφρενικά ποσά που θα λαμβάνει ο Ρονάλντο κατά τη διαμονή του στη Σαουδική Αραβία:

200.000.000 € το χρόνο 

16.670.000 € το μήνα

3.888.000 € την εβδομάδα 

555.555 € τη μέρα 

23.150 € την ώρα 

386 € το λεπτό

6,5 € το δευτερόλεπτο


 Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό ο Ρονάλντο που πλέον είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αποφάσισε να πάρει μια εύκολη αλλά ταυτόχρονα και γενναία απόφαση για τον ίδιο αποδεχόμενος ουσιαστικά όσα ο χρόνος, ο Τεν Χάαγκ και ο Σάντος του “έδειξαν”, αντιλαμβανόμενος πως ο χρόνος του στο κορυφαίο επίπεδο εξαντλήθηκε.

Μακάρι ο επίλογος να ήταν καλύτερος… 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ