Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Λούκα, οι νύχτες των σπουδαίων μαγικών και ο ισορροπιστής (Video)

Την τελευταία εβδομάδα το NBA διανύει μια ακόμα από αυτές τις περιόδους όπου η μάχη ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ντόνσιτς έχει αναζωπυρωθεί και το μπάσκετ να τρίβει τα χέρια του.

Ο δαιμόνιος Σλοβένος βρέθηκε για ακόμα μια βραδιά το τελευταίο διάστημα σε “beast mode” οδηγώντας τους Ντάλας Μάβερικς στην 6η συνεχόμενη νίκη τους. Οι 50 πόντοι, οι 10 ασίστ και τα 8 ριμπάουντ απέναντι στους Σπερς συνιστούν μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση εκ μέρους του νεαρού σούπερ σταρ της ομάδας του Τεξας, η οποία έρχεται να συμπληρώσει μια πεντάδα αγώνων πλημμυρισμένη από την αστερόσκονη των μαγικών του.

Απολαύστε ένα βίντεο γεμάτο “Luka Magic”


Σπερς: 50 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ

Ρόκετς: 32 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ

Νικς: 60 πόντοι, 21 ριμπάουντ, 10 ασίστ

Λέικερς: 35 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 13 ασίστ

Ρόκετς: 51 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 9 ασίστ

Σημ: Το 60/21/10 του Ντόνσιτς απέναντι στους Νικς αποτελεί επίδοση που δεν έχει ξανακαταγραφείι στα χρονικά του NBA.


Η αντίδραση του Magic Luuka βλέποντας τα αδιανόητα στατιστικά του

Όπως βλέπετε και παραπάνω, της χθεσινής εκπληκτικής βραδιάς του ηγέτη των Μάβερικς προηγήθηκε μια ιστορική νύχτα όπου για ακόμη μια φορά η παρουσία του σπουδαίου αυτού γκαρντ και ανθρώπου του μπάσκετ έκρινε τα πάντα δημιουργώντας παράλληλα και μια πολύ ξεχωριστή κατηγορία με τα εκθαμβωτικά επιτεύγματα του.

Ο Γιάννης που ίπταται και οι παίκτες των Τίμπεργουλβς αποσβολωμένοι στη θωριά του 

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται αρκετά για να πείτε αδιαμφισβήτητα πως “Luka is THE BEST”, υπάρχει κάποιος που θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Το δικό μας παιδί, ο Γιάννης, ο *Έλληνας θεός”, αυτός που είναι γεννημένος για να βάζει του αντιπάλους στα καλάθια, φώναξε δυνατά πριν τους 50 και μετά τους 60 του Ντόνσιτς πως ειναι ΕΔΩ με δύο ματς απέναντι σε Μπουλς και Τίμπεργουλβς που δεν έπεσε κάτω από τους 40 πόντους. Συγκεκριμένα, έναντι των “ταύρων” είχε 45 πόντους, 22 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο και ακολούθησε ο αγώνας με τους “λύκους” που ο Γιάννης πρωτοστάτησε και πάλι στη νίκη της ομάδας του με 43 πόντους, 20 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 τάπες.

Ιδού το πρωτοχρονιάτικο δώρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ στους φιλάθλους της πορτοκάλι θεάς

Κλείνοντας, δε γίνεται το άκουσμα όλων αυτών να μην οξύνει την ανυπομονησία μας όχι μόνο για τη μάχη του MVP που όπως φαίνεται και φέτος θα είναι ευρωπαϊκή υποθεση, αλλά και για το επικείμενο σπουδαίο φιλικό που θα δώσουν στο ΟΑΚΑ Ελλάδα και Σλοβενία παραμονές του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου σε Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ