Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επαγγελματική νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Χωρις ιδιαίτερη κούραση και με ένα ποιοτικό 15λεπτο ο Παναθηναϊκός απέδρασε από την Λιβαδειά με σκορ 0-1. Στο δημοτικό στάδιο Λειβαδειάς που μόνο φιλοξενούμενος δεν ήταν ο Παναθηναϊκός καθώς είχε στο πλευρό του τους οπαδούς του δεν πιέστηκε όπως δείχνει το σκορ στο οποίο μάλλον αρκέστηκε το τριφύλλι και έκανε συντήρηση στην συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός, παρά την υποστήριξη 2.000 οπαδών του μπήκε χωρίς ένταση στο ματς και ο Λεβαδειακός έως το ημίωρο δεν αισθάνθηκε απειλή, ενώ ειχε και κάποιες τελικές! Στην συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν ταχύτητα και προειδοποίησαν με την συμπλήρωση 30λεπτων με τον Κουρμπελη όπου δεν σκόραραν. Στο 35′ λύθηκε ο Γόρδιος δεσμός αφού μετά από την ενέργεια του Σποραρ ο Βερμπιτς περίπου από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 0-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Στην συνέχεια το τριφύλλι με κατεβασμένα τα ρελαντί διατήρησε το προβάδισμα του έως την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός μην έχοντας να χάσει κάτι βγήκε πιο επιθετικός και άγγιξε με τον Βράκα την ισοφάριση.

Στο 80’ ο Γιοβάνοβιτς έβαλε στο ματς Ιωαννίδη, Πούχατς, Βαγιαννίδη, οι 2 πρώτοι συνεργάστηκαν και στο 81’ ο Πολωνός  μπακ σκόραρε στο ντεμπούτο του και στην πρώτη επαφή με τη μπάλα. Ο Ιωαννίδης έπαιξε το 1-2 με τον Παλάσιος κι έδωσε αριστερά στον  Πολωνό, ο οποίος με το αριστερό πλάσαρε για το 0-2. Το γκολ όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Ιωαννίδη στην αρχή της φάσης.

Τελος αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και πριν το αγώνα αλλά και στο ημίχρονο. Αυτό ενισχύει την απόφαση να μην γίνονται μετακινήσεις φιλάθλων στα εκτός έδρας παιχνίδια και ακόμη περισσότερο στα ντέρμπι!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ