Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος (0-0): Μοιράστηκαν οι βαθμοί στην Κρήτη

ΟΦΗ και ΝΠΣ Βόλος πάλεψαν για την νίκη στο “Γεντί Κουλέ”, όμως αρκέστηκαν στο 0-0.

Στο 8’ Νέιρα και Τοράλ συνδυάστηκαν όμορφα και έβγαλαν μπαλιά για τον Ντίκο, ο οποίος από καλή θέση πλάσαρε άστοχα τον Μανδά. Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, με τον Βόλο να έχει κάποιες τελικές με τους Κούτσια, Μπαριέντος, που δεν ανησύχησαν τον Μανδά.

Στο 38’ η κεφαλιά του Τοράλ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 45’ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Νέιρα έβγαλε κάθετη μπαλιά για τον Ντίκο, αλλά δεν μπόρεσε αυτός να νικήσει τον Κλέιμαν. Στο επόμενο λεπτό, ο Διαμαντής έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Άλχο έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν, με τον Βόλο να ψάχνει κι αυτός τις στιγμές του. Στο 58’ ο Λάρσον σκόραρε, αλλά το γκολ τελικά δεν μέτρησε, καθώς υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα.

Οι Βολιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, όταν στο 78’ από σέντρα του Άλχο, η κεφαλιά του Κούτσια πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ ρίσκαρε με τις αλλαγές του και πίεσε για το γκολ, έχοντας μια ακόμη καλή στιγμή στο 89’, με τον Κλέιμαν να αποκρούει δύσκολα και εντυπωσιακά την κεφαλιά του Περέα. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τους Κρητικούς να νιώθουν αδικημένοι βάσει της εικόνας τους.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (82’ Ντουρμισάι), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76’ Περέα), Μπαλογιάννης, Νέιρα (82’ Τσιλιανίδης), Τοράλ, Ντίκο (76’ Γκερέρο).

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μεταξάς, Μπαριέντος, Νοκέρ (36’ Καρτάλης / 61’ Ουές), Ντέλετιτς, Μεσκίδα (65’ Σιέλης), Κούτσιας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ