Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ενισχύεται με Αμπντουλαγέ Νταμπό ο Λεβαδειακός

Την απόκτηση του 21χρονου χαφ Αμπντουλαγέ Νταμπό ανακοίνωσε σήμερα (05/01) ο Λεβαδειακός με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό θέλοντας να ενισχύσει την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της που είναι η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

”Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπντουλαγέ Νταμπό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ως το τέλος της φετινής σεζόν.

O 21χρονος Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, αποτελώντας έναν από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδείξει οι ακαδημίες της Ναντ τα τελευταία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έπαιξε ως δανεικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπντουλαγέ Νταμπό με τη μορφή δανεικός στη Β’ ομάδα της Γιουβέντους μετρώντας 18 συμμετοχές, ενώ τον Γενάρη του 2022 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Superleague 2, ενώ πήρε μέρος και στη χειμερινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ισπανία.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 42.

Αμπνταλουγέ καλωσήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού”!

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ