Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βόλος-Ολυμπιακός: Διπλό στο “Κόκκινο Πανθεσσαλικό”!

Βόλος-Ολυμπιακός 0-4

Σε “κατακόκκινο” κλίμα, αναμετρήθηκαν Ολυμπιακός και Βόλος, με τους Θεσσαλούς να μένουν για 5ο συνεχόμενο αγώνα χωρίς νίκη και χωρίς γκόλ. Η ομάδα του Μίτσελ, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων, έκλεψε την παράσταση υπό το βλέμμα των χιλιάδων οπαδών της που ταξίδεψαν στο Βόλο και να πλησίασε λίγο πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

1ο ημίχρονο

Απογοητευτικό υπήρξε το 1ο ημίχρονο για τους παίκτες του Κώστα Μπράτσου, οι οποίοι τέθηκαν σε παθητικό ρόλο απέναντι στο καταιγιστικό ποδόσφαιρο του αντιπάλου τους. Πριν την συμπλήρωση των 30 δευτερολέπτων στο “Πανθεσσαλικό στάδιο”, οι Πειραιώτες έκρουσαν το καμπανάκι του κινδύνου, με τον Μπιέλ να αστοχεί σε σουτ από καλή θέση στην αντίπαλη περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, κύριος Παπαπέτρου, καταλόγισε πέναλτι σε βάρος των γηπεδούχων, για χέρι του Άλχο σε γύρισμα του Φορτούνη εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέπ Μπιέλ, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του Βόλου, κάνοντας το 0-1. Στο 22′ ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του, αυτή την φορά με τον Ινμπέομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης έκλεψε την μπάλα, στον χώρο του κέντρου, από τον Γκάχι και με ένα φοβερό μακρινό αριστερό σουτ βρήκε το παραθυράκι της εστίας του Κλέιμαν, για το 0-2. Μία ανάσα πριν την ανάπαυλα, κατάφερε να βρει και 3ο γκολ η ομάδα του Μίτσελ Γκονζάλεθ, με τον Ρέαμπτσιουκ να “σερβίρει” και τον Μπακαμπού να εκτελεί, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

2ο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες βγήκαν πιο ισορροπημένες στο 2ο ημίχρονο, με τους προπονητές τους να έχουν αλλάξει τους στόχους τους. Οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να διαχειριστούν το ήδη καλό αποτέλεσμα που είχαν στα χέρια τους, ενώ οι παίκτες του Βόλου φάνηκαν πιο συγκροτημένοι και αποτελεσματικοί ιδίως στα πρώτα λεπτά. Στο 54′, οι Βολιώτες είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο παιχνίδι με τον Λούνα να βρίσκεται απέναντι από τον Πασχαλάκη, μετά την κακή εκτίμηση του Μπιέλ, αλλά το πλασέ του Ισπανού σταμάτησε στην γραμμή της εστίας από την επέμβαση του Ντόη. Ο Ολυμπιακός απάντησε στην απειλή των γηπεδούχων, με τον Ρόντινεϊ να πετυχαίνει το οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν στο 60′. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό, από τον συνήθη ύποπτο. Μια κόντρα της μπάλας ανάμεσα στους παίκτες του Βόλου, μετατράπηκε σε ασίστ για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έγινε δέκτης της μπάλας και με γυριστό σουτ την έστειλε στο βάθος της εστίας του Κλέιμαν, για το τελικό 0-4.


 

Ενδεκάδες

Βόλος: (Μπράτσος) Κλέιμαν, Εσκοβάλ (Σιέλης 86′), Άλχο, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Ντέλετιτς (Καρτάλης 86′), Γκάχι (Ουές 79′), Τσιρίνος (Μεσκίντα 65′), Κούτσιας

Ολυμπιακός: (Μίτσελ) Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρόντινεϊ, Ρέαμπτσιουκ (Μαρσέλο 66′), Εμβιλά (Κασάμι 78′), Ινμπέομ Χουάνγκ, Χάμες (Σαμασέκου 67′), Μπιέλ, Φορτούνης (Μασούρας 72′), Μπακαμπού (Ελ Αραμπί 72′)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ