Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Πέρασε» η Λαμία!

Καλλιθέα – Λαμία 1-2

Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε δύσκολα μέσα στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Όμορφο πρώτο ημίχρονο από πλευράς θεάματος παρουσίασαν οι δύο ομάδες. Στο 12ο λεπτό ο Κυνηγόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Ντεμέτριους με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Σαράνοφ! Η Λαμία σταδιακά αντέδρασε και κατάφερε μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών να πετύχει δύο τέρματα! Αρχικά στο 34’ ο Μανούσος με γυριστό σουτ έκανε το 0-1 και στο 38’ ο Μαρτίνεθ με προβολή στην κίνηση σημείωσε το 0-2! Οι γηπεδούχοι έβγαλαν άμεση απάντηση μειώνοντας το σκορ στο 40’ με το σουτ του Νίλι!

Στο δεύτερο μέρος η Καλλιθέα είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 65%, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κυνηγόπουλο (47’) και Νίλι (52’), δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Σαράνοφ αλλά δεν μπόρεσε να στείλει το ματς στην παράταση! Από την άλλη η Λαμία σε μια επικίνδυνη αντεπίθεσή της έχασε μοναδική ευκαιρία για τρίτο γκολ, ωστόσο ο Τσιλούλης από θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλιθέα:  Πάντος, Καινούργιος (79’ Ρέντζας), Βλάχος, Κολτσίδας, Βασιλούδης, Σαντάνα (58’ Λάσκαρης), Μπουλούλης (79’ Δούμτσης), Νίλι, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (79’ Τσιντώνης)

Λαμία: Σαράνοφ, Σαραμαντάς (58’ Γκοράνοφ), Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (58’ Ντε Βινσέντι), Νούνιες (68’ Σλίβκα), Μανούσος, Σιμόν, Μαρτίνεθ (58’ Μπεχαράνο), Τσιλούλης, Κορνέζος, Ρόμανιτς (79’ Γιακουμάκης)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ