Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ Β’ – Αλμωπός Αριδαίας (0-1): Πλήρωσε τα λάθη και έχασε εντός έδρας

O Αλμωπός Αριδαίας πήρε σπουδαίο «διπλό» για την παραμονή του κόντρα στον ΠΑΟΚ Β.

Ο χρυσός σκόρερ για την ομάδα της Αριδαίας ήταν ο Παπαδόπουλος, ο οποίος με κεφαλιά στο 56ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η ομάδα της Αριδαίας κράτησε το πολύτιμο διπλό μέχρι το φινάλε και με αυτό το αποτέλεσμα ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, φτάνοντας τους 14 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ Β’ είναι στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με την ΑΕΛ, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τον πρώτο Πανσερραϊκό.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κωττάς, Μελετίδης, Γρόσδης (65′ Ουεντραόγκο), Γιαξής (85′ Δαρέλας), Σμυρλής (65′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (82′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι.

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος, Πέλκας (86′ Μπρένγκα), Πέττας (43′ λ.τ Ρίβας).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ