Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γιακουμάκης: Υπογράφει για την Urawa Red Diamonds (Video)

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, η Celtic ήρθε σε συμφωνία με την Ιαπωνική ομάδα Urawa Red Diamonds και όπως όλα δείχνουν, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, ο παίχτης σύντομα θα ταξιδέψει για την Ιαπωνία.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αγωνίζεται με την φανέλα της Celtic από το καλοκαίρι του 2021 όταν τότε η Σκωτσέζικη ομάδα τον αγόρασε από την Ολλανδική VVV-Venlo για 2.500.000 ευρώ. Ο Γιακουμάκης εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε, καθώς την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα πέτυχε 13 γκολ σε 21 αγώνες βγαίνοντας πρώτος σκόρερ, ενώ φέτος ο Γιακουμάκης σε 19 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 6 γκολ, με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, όπως της Sampdoria από την Ιταλία και της Bordeaux από την Γαλλία.

Όμως, όπως όλα δείχνουν ο Γιακουμάκης σύντομα θα ταξιδέψει για την Ιαπωνία αφού η Urawa και η Celtic ήρθαν σε συμφωνία ώστε οι Σκωτσέζοι να τους παραχωρήσουν τον παίχτη με την μεταγραφή να του να ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο Romano και στην δημοσίευση του, όσο η Γιαπωνέζικη ομάδα είναι σε συζητήσεις για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του παίχτη, μία ομάδα από το MLS, η Atlanta United, προσπαθεί να χαλάσει το deal της Urawa και να φέρει τα πάνω-κάτω κλέβοντας τον Γιακουμάκη μέσα από τα χέρια τους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ