Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το πήρε στο 90′!

Ιωνικός – ΝΠΣ Βόλος 0-1

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Βόλου μέσα στη Νίκαια που τον σταθεροποιεί σε τροχιά playoff και συγκεκριμένα στην 5η θέση, ενώ αντιθέτως ο Ιωνικός παραμένει «βυθισμένος» στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς στο ενεργητικό του!

Κακό το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται πολύ να δημιουργήσουν τελικές προσπάθειες! Το 0-0 αντικατοπτρίζει του λόγου το αληθές!

Στην επανάληψη τόσο ο Ιωνικός όσο και ο Βόλος μπήκαν με περισσότερη διάθεση και ενέργεια! Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τα σουτ των Ρομαό και Σεμπά! Στο 63’ ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε πέναλτι υπέρ του Βόλου σε ανατροπή του Μπαριέντος, ωστόσο με τη χρήση του VAR το πέναλτι ακυρώθηκε και δόθηκε κίτρινη κάρτα στον χαφ του Βόλου για θέατρο!! Στο 87’ ο Ελευθεριάδης έπιασε το δυνατό βολέ με τον Κλέιμαν να απομακρύνει τον κίνδυνο! Ερχόμενοι στο 90ο λεπτό ο Τσιγκρίνσκι αποδείχτηκε απρόσεκτος μέσα στην περιοχή καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του και υπέπεσε σε πέναλτι! Ο Οζέγκοβιτς «νίκησε» τον Χουτεσιώτη κάνοντας το 0-1! Ο Ιωνικός έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 96ο λεπτό, καθώς ο Μάντζης με εντυπωσιακό ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα προς την εστία του Κλέιμαν, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό (90’+2’ Καμπράλ), Κάνιας, Λοβέρα (57’ Φαντιγκά), Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Σεμπά, Μάντζης

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μεταξάς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μεσκίδα (80’ Καρτάλης), Τσιρίνος (75’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (90’+2’ Σιέλης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ