Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Παίκτες και κόσμος για την νίκη-πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (20:30, COSMOTESPORT 1).

Οι γηπεδούχοι θα έχουν στην διάθεσή τους τον Τάισον, ενώ εκτός έμειναν οι Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Μουργκ, Κούρτιτς και Κουαλιάτα. Ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον Τάισον, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου να βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτήν και να αναμένεται κιόλας, ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης, να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τα ασπρόμαυρα.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προέρχεται από την δύσκολη εκτός έδρας νίκη στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ και θέλει με τη σειρά του να κάνει το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του θεσμού. Σε ό,τι αφορά τους «πράσινους», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Μάγκνουσον, ενώ εκτός έμεινε και ο Κλεϊνχέισλερ. Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή ο Τσέριν.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις «μάχες» των δύο ομάδων, μέσα σε διάστημα 8 ημερών.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ