Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Νίκη και πρώτη θέση!
Εχθές το απόγευμα η Δόξα Ασσήρου αντιμετώπισε σε εξ αναβολής αγώνα τον Ελευθεριακό εκτός έδρας και επικράτησε με 1:2 σκορ, χάρη στα τέρματα του Παραλίκη στο 8′ και του Τρικαλόπουλου με πέναλτι στο 24′. Οι τυπικά γηπεδούχοι (λόγω τιμωρίας της έδρας του Ελευθεριακού το παιχνίδι διεξήχθη στον Πεντάλοφο) μείωσαν στο 66′ με τον Ζουμπούλη.


 

Οι παίκτες του Γιάννη Παγώνη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον αντίπαλό τους. Από νωρίς προηγήθηκαν οι «ασπρόμαυροι» με σκόρερ τον Παραλίκη στο 8′, ενώ στη συνέχεια πίεσαν και για ένα δεύτερο γκολ. Στο 24′ η Άσσηρος έβαλε γερές βάσεις για να πάρει το τρίποντο καθώς ο Τρικαλόπουλος ευστόχησε από τα 11 βήματα και διπλασίασε τα τέρματα για την Δόξα, όπου με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ελευθεριακού πίεσαν για να ξανα μπουν στο παιχνίδι, λόγω και τις χαλάρωσης που είχαν μετά το 0:2 οι παίκτες της Ασσήρου. Ο Ζουμπούλης με γκολ στο 66′ έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Ελευθεριακό, αν και αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι δραματικά και έτσι η Άσσηρος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη που την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην πρώτη θέση θα παραμέινει σίγουρα για μία ακόμη εβδομάδα, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Δόξα Ασσήρου «κερδίζει» το παιχνίδι με τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου στα χαρτιά, λόγω την απόσυρσή τους. 

 

Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο «Αθλητικός Κόσμος» συνομίλησε με τον επιθετικό της Δόξας Ασσήρου Κωνσταντινίδη Παναγιώτη, ο οποίος μας είπε τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Μπήκαμε και κάναμε δύο γκολ με καλή εμφάνιση. Στη συνέχεια δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. 
Είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και τον προπονητή. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και σοβαρότητα, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά». 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Αλέξης, Τσιτιρίδης, Ζουμπούλης, Σέφα, Καρασαββίδης Γ., Λάμπρου, Καρασαββίδης Μπ., Φαρμάκης, Θωμαϊδης, Σακκόγλου

ΆΣΣΗΡΟΣ: Κουγιουμτζόγλου, Τρόκας, Τσακιρίδης, Τσουλλχαη, Χωλίδης, Κόκολας, Σταμπουλής Γ., Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης, Παραλίκης, Τρικαλόπουλος

 

Η βαθμολογία την 12η αγωνιστική

Α/Α ΟΜΑΔΑ Ν Ι Η ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ 7 3 2 21:11 24
2 ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ 7 3 2 14:6 24
3 ΙΩΝΙΚΟΣ 6 5 1 20:9 23
4 ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ*  7 2 2 18:7 23
5 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 6 3 3 19:9 21
6 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 4 2 6 15:17 14
7 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 3 5 4 12:16 14
8 ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ* 2 4 5 9:12 10
9 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ 2 1 9 6:20 7
10 ΣΜΥΡΝΑΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ 0 2 10 7:34 2

* Ένα παιχνίδι λιγότερο

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ