Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στους ‘Νερατζούρι’ το Σούπερ Καπ

Η κυπελλούχος Ίντερ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην πρωταθλήτρια και συμπολίτισα Μίλαν και έτσι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Ιταλία βάφτηκε ‘Νερατζούρο’!

Στον αγωνιστικό χώρο του ‘Κίνγκ Φάνχτ’ της Σαουδικής Αραβίας, η Ίντερ μπήκε καλύτερα και μέσα σε ένα ημίχρονο φρόντισε να βάλει δύσκολα και να ‘κλειδώσει’ την αναμέτρηση κόντρα στους ‘Ροσονέρι’, οι οποίοι δεν αντέδρασαν σε κανένα σημείο και έμειναν στην… Ιταλία.

Μόλις στο δέκατο λεπτό έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας και όμορφο συνδυασμό, ο Ντι Μάρκο βρέθηκε προ κενής εστίας και άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, για να έρθει ο Έντιν Τζέκο λίγο αργότερα και να κάνει δύο τα γκολ των Μιλανέζων, δίνοντας σοβαρό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του, η οποία κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο! Η Ίντερ στην συνέχεια έδωσε μέτρα στην Μίλαν, ο Πιόλι έριξε στο ματς παίχτες για να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, με την Ίντερ να ‘χτυπά’ στην κόντρα και με δράστη τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ αυτή την φορά (77′) να πετυχαίνει και τρίτο γκολ και να φτάνει σε εμφατική νίκη – κατάκτηση!

Έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε μεγάλη νικήτρια την Ίντερ, η οποία κατέκτησε το έβδομο Σούπερ Καπ στην ιστορία της και ισοφάρισε τους ‘Ροσονέρι’!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (80′ Ντεστ), Κιάερ (65′ Καλουλού), Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Τονάλι, Μεσίας (65′ Ορίγκι), Ντίαθ (64′ Ντε Κετελάρε), Λεάο, Ζιρού (80′ Ρέμπιτς).

Ίντερ: Ονανά, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (84′ Ντε Φράι), Νταρμιάν, Μπαρέλα (71′ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (84′ Ασλάνι), Μικίταριαν, Ντιμάρκο (63′ Γκόζενς), Τζέκο (71′ Κορέα), Μαρτίνεζ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ