Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με συγκινήσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο!

19η αγωνιστική:

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννενα 1-1

Με διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκαν αμφότερες οι ομάδες στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Τα «Καναρίνια» είχαν δύο σημαντικές φάσεις με τον Σενγκέλια (2’, 33’), ενώ ο ΠΑΣ είχε ένα άστοχο σουτ με τον Τζίνο (15’) και αρκετές ημιτελείς προσπάθειες. Μετά το 30’ ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε» αισθητά και οι αντίπαλοι οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος πιο επιθετικά μπήκε ο Παναιτωλικός με τον Καρέλη να αστοχεί με σουτ από καλή θέση στο 62ο λεπτό! Στη συνέχεια ο ΠΑΣ βρήκε τις λύσεις και ισορρόπησε στον χώρο του κέντρου. Μάλιστα στο 76’ ο Ανέστης επενέβη σε κοντινό πλασέ του Μπάλαν, σώζοντας τους γηπεδούχους!

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο:

Στο 82’ ο νεοεισελθών Ντουάρτε με βολέ από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 1-0 για τον Παναιτωλικό! O ΠΑΣ δεν το έβαλε κάτω, πέρασε στην αντεπίθεση και μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 89’ με κεφαλιά του Εραμούσπε!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν (46’ Μάρτενσον), Ντίας, Κολοβός (71’ Μπουζούκης), Σενγκέλια, Μόρσεϊ (81’ Ζοάο Πέδρο), Καρέλης (81’ Ντουάρτε)

ΠΑΣ Γιάννενα: Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (71’ Νίνης), Παμλίδης , Τζίμας, Μπάλαν (81’ Σταματελόπουλος)

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ