Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Κεντζιόρα

Η Ντιναμό Κιέβου δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του.

Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ, φέρνουν την απόφαση απόκτησης ακραίου αμυντικού απ’ το «Δικέφαλο». Με έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές αν χρειαστεί, δίνοντας έξτρα λύσεις στον Ράζβαν Λουτσέσκου για τη συνέχεια της σεζόν.

Όπως φαίνεται ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι Θεσσαλονικείς, είναι ο Τόμας Κεντζιόρα. Ο διεθνής Πολωνός είναι 28 ετών, βασική του θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και στα αριστερά. Ανήκει στη Ντιναμό Κιέβου, ομάδα που έχει προπονητή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Λεχ Πόζναν, ενώ φέτος μετρά 18 συμμετοχές με τους Ουκρανούς. Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, είτε δηλαδή κάποια συμφωνία για δανεισμό με οψιόν αγοράς, είτε ακόμη και την από τώρα απόκτησή του.

Ο Κεντζιόρα είναι βασικός με την Ντιναμό, ενώ αν χρειαστεί κάλλιστα παίζει και στα στόπερ πέρα απ’ τις πλευρές της άμυνας. Είναι 26 φορές διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, έχοντας κι ένα γκολ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ