Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (0-3): Πάρτι στη Λεωφόρο και «έφυγε» για πρωτάθλημα!

Ο Δικέφαλος κατέβηκε με το μαχαίρι στα δόντια στην Αθήνα και κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (0-3), μπαίνοντας για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το πρώτο γκολ ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα του αγώνα. Στο 44′ και μετά από λάθος του Χουάνκαρ, ο Κωνσταντέλιας επωφελήθηκε και ξεφεύγοντας από τον Σένκεφελεντ, γύρισε τη μπάλα με τον Μπρινιόλι να αποκρούει όμως αυτή χτύπησε στο στήθος του Ισπανού χαφ καταλήγοντας στην «πράσινη» εστία για το 0-1 του «Δικεφάλου».

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι στη Λεωφόρο, με τους Θεσσαλονικείς να πετυχαίνουν δύο γκολ σε έξι λεπτά και να δίνουν διαστάσεις θριάμβου (0-3) στη νίκη τους.

Στο 46′, με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έκρυψε τη μπάλα. Τακουνάκι του Ολιβέιρα στον Κωνσταντέλια, αυτός με τη μία στον Ζίβκοβιτς που πλάσαρε με το αριστερό για το 0-2. Στο 52′ ο Ολιβέιρα γύρισε, η άμυνα απομάκρυνε πάνω στον Κωνσταντέλια, ο οποίος με αριστερό σουτ εκτέλεσε τον Μπρινιόλι για το 0-3.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (57’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (57’ Πούχατς), Ρούμπεν (60’ Τσόκαϊ), Τσέριν, Μπερνάρ (60’ Σπόραρ), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (82′ Σάντσες).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (73’ Κάργας), Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (73’ Ντάντας), Νάρεϊ (70’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (82’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (82’ Τόμας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ