Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με το πάθος και τον κόσμο του για μια ακόμη νίκη

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος (18:00, Novasports Prime).

Η επιβλητική επικράτηση στο πρωτάθλημα επί του Παναθηναϊκού ανέβασε στα ύψη τη ψυχολογία των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου. Από την ημέρα (30/10) που ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από την ΑΕΚ (2-0), μετράει νίκες χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, με εξαίρεση την ισοπαλία στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο (1-1). Τιμωρημένοι είναι οι Αουγκούστο, Μπράντον.

Εκτός δράσης εξακολουθούν να βρίσκονται οι Λύρατζης, Κούρτιτς, Καντουρί, Τσαούσης, Μουργκ, Κουαλιάτα. Στην αποστολή παρέμεινε μετά τον αγώνα κυπέλλου ο 17χρονος επιθετικός Τζίμας. Επανήλθε μετά από πολύ καιρό σε αυτή ο Νινούα.

Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία στην έδρα του να νικήσει τη Λαμία και να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Το τελικό 0-0 έφερε τη δεύτερη συνεχόμενη «λευκή» ισοπαλία για τους νεοφώτιστους.

Στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι Μπαχανάκ, Κωνσταντινίδης, Βρακάς, Γιαννιώτας, Σκβάρκα, Πέτρε, Λιάγκας, Μάρκοβιτς, Μπελμόντ, Ντεντάκης, ενώ αποδεσμεύτηκε ο Ντουκαρά, μετακομίζοντας στην Γκεντσλερμπιρλιγκί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ