Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Μπαίνει» στα play-off!

22η αγωνιστική:

ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος 2-1

Ανοιχτός αγώνας παίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις όμως μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές.

Στο 19ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη σημαντική στιγμή για τον Βόλο! Ο Τσιρίνος γύρισε την μπάλα από τα δεξιά και ο Πιρές αιφνιδιάστηκε στέλνοντας την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση! Στο 29’ ήταν η σειρά του Ατρομήτου να φτάσει σε τέρμα, όταν ο Άλχο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ωστόσο ο Γκάγκι έσωσε προ του Κλέιμαν!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν «φουριόζοι» και κατάφεραν να σκοράρουν κάνοντας το 1-0 στο 56’ με τρομερό σουτ του Λούνα από μακρινή απόσταση! Στη συνέχεια οι «μπλε» πίεσαν περισσότερο και τελικά η ισοφάριση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 76’ όταν ο Τζοβάρας πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Κλέιμαν και με κοντινό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Βόλου! Αν και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ανατροπή, τελικά ο Βόλος ήταν αυτός που πήρε το σημαντικό τρίποντο που τον οδηγεί στα play-off! Στο 92’ ο Γκάγκι συνδυάστηκε υπέροχα με τον Τσιρίνος εκτελώντας τον Γιαννιώτη για το τελικό 2-1!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (66’ Τσοκάνης), Σι, Πιρές (80’ Καρτάλης), Γκάγκι, Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89’ Πίρινεν), Κούτσιας

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηϊσαϊας, Ντε Μποκ, Κούεν (58’ Αγκ.Καμαρά), Γκονζάλες, Φριτζόνσον (67’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (67’ Κιάρτανσον)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ