Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Champions League: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια του προημιτελικού

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τους προημιτελικούς αγώνες του UEFA Champions League με την κληρωτίδα να μας δίνει για ακόμα μία φορά αγώνες ντέρμπι.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε με δύο να είναι τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν. Το 1ο είναι το Manchester City Bayern München. Ο Pep καλείται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τον Joao Cancelo τον οποίο έστειλε δανεικό στους Βαυαρούς την φετινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου επειδή δεν άντεχε την γκρίνια του. Το 2ο ζευγάρι που ξεχώρισε είναι ο Ιταλικός εμφύλιος ανάμεσα σε Milan και Napoli. Και οι δύο ομάδες διανύουν μία εκπληκτική πορεία την φετινή σεζόν στην διοργάνωση και θέλουν να φτάσουν όσο ποιο μακριά γίνεται. Μένει να δούμε ποια θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση

 

Αναλυτικά τα ζευγάρια του προημιτελικού:

  • Real Madrid-Cheslea
  • Inter-Benfica
  • Manchester City-Bayern München
  • Milan-Sc Napoli

 

Όσο αφορά τους ημιτελικούς, ο νικητής του 4ου ζευγαριού (Milan-Napoli) θα αντιμετωπίσει τον νικητή  2ου ζευγαριού (Inter Benfica) ενώ ο νικητής του 1ου  ζευγαριού (Real Madrid-Chelsea) θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι του 3ου ζευγαριού (Manchester City-Bayern München).

Στον τελικό η τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα είναι ο νικητής του 2ου ημιτελικού και αντίστοιχα η φιλοξενούμενη θα είναι ο νικητής του 1ου ημιτελικού.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 και 19 του ίδιου μήνα. Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 9 και 10 Μαϊου και οι δεύτεροι ημιτελικοί θα γίνουν στις 16 και 17 του ίδιου μήνα.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου στο Ολυμπιακό στάδιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ