Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Barcelona-Real Madrid: Το αγαπημένο μας σε όλους El Clasico

Σε λίγες ώρες η Barcelona θα φιλοξενήσει την Real Madrid για την 26η αγωνιστική της LaLiga, αγώνας ο οποίος ενδεχομένως θα κρίνει και τον νικητή του πρωταθλήματος.

Το αγαπημένο σε όλους El Clasico επιστρέφει. Η Barcelona υποδέχεται την Real και είναι μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουν ένα ‘’μαξιλαράκι ασφαλείας’’ όσο αφορά την βαθμολογία, καθώς εάν οι ”μπλαουγκράνα” κερδίσουν, θα βρίσκονται 12 βαθμούς μπροστά. Από την άλλοι, οι ”μερενχες” χρειάζονται και αυτοί την νίκη εάν θέλουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα καλά νέα για την ομάδα του Ancelotti είναι πως θα έχει στην διάθεσή του τον Karim Benzema. Αντίθετα, ο Xavi δεν θα έχει στην αποστολή του τον Pedri γεγονός που σίγουρα θα επηρεάσει έστω και λίγο την ομάδα, καθώς ο Pedri αποτελεί βασικό στέλεχος στο κέντρο της Barca.

Επιπρόσθετα, εκτός από τον Pedri, η Barcelona δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Ousmane Dembele. Η Real από την άλλη, αφήνει εκτός αποστολής τον Alvaro Rodriguez, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του David Alaba.

Για του λάτρεις της ιστορίας, να πούμε πως οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 252 φορές σε όλες τις, διοργανώσεις, με την Real να έχει σημειώσει 101 νίκες, η Barcelona 99 νίκες, ενώ 52 φορές ο αγώνας έληξε ισόπαλος.

 

Στάδιο:

Spotify Camp Nou

 

Ημέρα αγώνα:

Κυριακή 19/3

 

Ώρα:

22:00 (ώρα Ελλάδας)

 

Πιθανές ενδεκάδες:

Barcelona: Marc Andre Ter Stegen, Jules Kounde, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Alejandro Balde, Sergio Busquets, Gavi, Frenkie De Jong, Raphinha, Robert Lewandowski, Ferran Torres

Διάταξη: 4-3-3

Προπονητής: Xavi

 

Real Madrid: Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, Antonio Rudiger Nacho Fernandez, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Karim Benzema, Vinicius Junior

Διάταξη: 4-3-3

Προπονητής: Carlo Ancelotti

 

Αναλυτικά η διαιτησία:

Διαιτητής: Ricardo De Burgos Bengoetxea

Βοηθός διαιτητή: Cesar Soto Grado

Βοηθός διαιτητή: Diego Barbero Sevilla

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ