Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεκάλεπτο ΝΙΚΗΣ!

16η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Μακεδονικός 2-0

Με «φλύαρη» κατοχή της μπάλας από τη μεριά της Νίκης κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Στο 13’ και στο 20’ ο Γαβριηλίδης απείλησε την εστία του Γουναρίδη, ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων επενέβη σταθερά. Η κλασική ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» χάθηκε στο 45ο λεπτό, όταν ο Κρητικός με φαλτσαριστό πλασέ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Μακεδονικού! Απεναντίας οι φιλοξενούμενοι αναλώθηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα δίχως να έχουν τελική προσπάθεια!

Περισσότερο αποφασιστικά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νίκης που ευτύχησε να πετύχει δύο τέρματα μέσα σε δέκα λεπτά! Στο 52’ ο Παναγιωτίδης με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Τζιώρα και ο έμπειρος φορ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Στο 62’ και πάλι ο Παναγιωτίδης με ασίστ έδωσε όμορφα στον Κρητικό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και από μέσα αριστερά σούταρε με δύναμη γράφοντας το 2-0! Στο 75’ ο Μακεδονικός είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά ο Τσιλιγγίρης από κοντά έπιασε «αέρα»! Στη συνέχεια η Νίκη έχασε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες με τους Κρητικό (76’) και Παναγιωτίδη (88’) να αστοχούν!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς (66’ Γρομητσάρης), Αναστασίου, Κυριακίδης (82’ Μέτσε). Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Ολαϊζόλα (60’ Ροχάνο), Κρητικός (82’ Κριμιτζάς), Τζιώρας (66’ Τσουκαλάς)

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Μπρατσιάνι (82’ Ντούα), Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Ουνγιαλίδης (66’ Τσιλιγγίρης), Παναγιωτούδης, Γκέντσογλου, Σιατραβάνης, Ζαφειράκης (60’ Γαρύφαλλος), Σιμόνι (60’ Σαραντίδης)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ