Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Καθάρισε» σε ένα ημίχρονο!

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες για τον ΠΑΟΚ, ξέσπασε κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο (4-2) και πήρε νίκη-ψυχολογίας, ενόψει συνέχειας.

Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί. Στο 5ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ίνγκασον μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να μπει για τον Δικέφαλο. Ο Κάργας έβγαλε υπέροχη μακρινή μπαλιά και ο Νάρεϊ κοντρόλαρε τη μπάλα πλασάροντας άμεσα με το αριστερό, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κλέιμαν για το 2-0.

Το 3ο γκολ μπήκε στο 27′ ξανά με τον Νάρεϊ. Ολιβέιρα – Τάισον συνδυάστηκαν κρύβοντας κυριολεκτικά τη μπάλα με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να γυρνά στον Γερμανό που την έστειλα στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 3-0. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τάισον μοίρασε ξανά παιχνίδι «τρυπώντας» την άμυνα του Βόλου με τον Ντάντας να πλασάρει άψογα για το 4-0.

Οι «ασπρόμαυροι» έριξαν το ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Βόλο να μειώσει, με τον αρχηγό Τσοκάνη να νικάει με κεφαλιά τον Ντόμινικ Κοτάρσκι στο 58’, μετά τη σέντρα του Νικολάι Αλχο. Δύο λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Μίλος Ντέλετιτς έδωσε την ασίστ για τον Οζέγκοβιτς για το τελικό 4-2.

Ο Δικέφαλος πέτυχε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και ανέβηκε στους 60. Ο Βόλος παρέμεινε στην έκτη θέση με 40 βαθμούς, έχοντας ένα λιγότερο από τον πέμπτο Άρη.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (Λύρατζης), Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (Τάισον), Ολιβέιρα (Μπράντον)

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (Οζέγκοβιτς), Κάτσε (Μεταξάς), Ντέλετιτς, Μπαριέντος (Καρτάλης), Γκάγκι (Σι), Πιρές (Τσιρίνος)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ