Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Να επιστρέψει στις νίκες μέσα στο «σπίτι» του

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΝΠΣ Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των Play-Off, με μοναδικό στόχο το τρίποντο (20:30, Novasports Prime).

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” προέρχεται από ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, γεγονός που ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της ομάδας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην 4η θέση και τους 57 βαθμούς, έχοντας συγκομιδή ως τώρα στο μίνι-πρωτάθλημα δυο ήττες και μια νίκη. Απ’ την άλλη, ο Βόλος έχει μόνο μια ισοπαλία στα πλέι οφ (και δυο ήττες) και γνωρίζει πως πρέπει να μαζέψει βαθμούς, εάν θέλει να ξεπεράσει τον Άρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά» Ράζβαν Λουτσέσκου, έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για τη νίκη, ενώ μετά και το τέλος της τελευταίας προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή των 21 παικτών. Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν ο Ζοάν Σάστρε και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο ενώ από την άλλη ο νεαρός στόπερ έμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης.

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Στάθη Τάχατο που ταλαιπωρείται από ελφαρύ διάστρεμμα, ενώ αντίθετα στην αποστολή επέστρεψαν ο Σι και ο Τσιρίνος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ